VvE-Café Heuvelland 20-06-2024

Op deze pagina delen wij de presentatie, verslag en resultaten van de netbijeenkomst ‘VvE-Café’ met de deelnemers aan deze bijeenkomst.

Locatie: Gemeentehuis Vaals (V0n Clermontplein 15, Vaals)

Datum: de bijeenkomst vond plaats op 20 juni van 19:00-21:00, met uitloop tot 21:30. Inloop vanaf 18:45.

Presentaties: zie hieronder.

Speciale dank aan: Ben Kals & Gemeente Vaals, en Lorenz Giuntoni, Gemeente Eijsden-Margraten.

Verslag en beelden: halverwege deze pagina, scroll naar beneden.

Uw verzoeken en wensen: onderaan deze pagina, scroll naar beneden.

Het Vervolg: onderaan deze pagina, scroll naar beneden.

Presentatie

Dia’s

Bij vragen over de presentatie(s), neem gerust contact op met arno@lvme.nl.

Terugkoppeling

Verslag

Ervaringen delen

Er (b)lijkt behoefte aan onderlinge ondersteuning, uitwisseling van ervaringen, en nader contact.

De netwerkbijeenkomst is georganiseerd voor leden van VvE’s. Voor u als u al deelgenomen aan de cursus VvE’s met Energie en wil delen en van anderen horen hoe het ervoor staat met de verduurzamingsplannen. Of als u gewoon interesse heeft om van andere VvE’s te horen hoe zij zo’n project aanpakken en hoe zij hun stip op de horizon plaatsen.

Contactgegevens?

Ook onderlinge uitwisseling ondersteunen we, via uitwisseling van contactgegevens. Dus: wil je je (email)gegevens uitwisselen? Meld je dan (alvast) aan voor het volgende VvE-Café, en klik het vakje ‘Ik verzoek LVmE mij in contact te brengen met andere deelnemers aan deze en andere activiteiten en LVmE mag daarvoor mijn gegevens gebruiken’ aan (als je dat nog niet deed).
Degenen die zich melden gaan dan emaildetails van medeaanmelders ontvangen, onder vermelding van (voorlopige) werktitel ‘VvE-balie support groep’.

‘Optoppen en meer’

Optoppen, Aanplanken, Inbreiden/Splitsen/Herbestemmen…..een trend in VvE-land?
Wat betekent dit? Meer voordeuren en (woon)ruimtes? En hoe dan? Wat zijn de mogelijkheden, en combinaties met verduurzaming? Hoe zit het met baten en lasten, en verdeling daarvan?
Heeft u interesse? Interessant voor uw VvE en mede-VvE-leden? Meld u en uw VvE dan hier!?! Bij voldoende respons wijden we hieraan een themabijeenkomst.
Meer lezen? Dat kan hier!

Commissie duurzaam

Tijdens ons VvE Café van 23 november ’23 kregen wij een verzoek: er blijkt een behoefte te zijn bij commissies duurzaam in VvE’s om ervaringen uit te wisselen met elkaar. En: we zegden dat toe te faciliteren. Dat kan op allerlei manieren. Graag willen wij dat sámen met de geïnteresseerden vormgeven. Interesse in deze uitwisseling van kennis en ervaring? Lees meer…

Beelden

Opgehaalde Behoeften

Tot de volgende activiteit, tot binnenkort!

Voor VvE’s, VvE-leden en belanghebbenden uit de heuvellandgemeentes, raden wij van harte de gratis en vrijblijvende activiteiten van de VvE-balie Energiek Heuvelland aan.
Eerstvolgende is de cursusserie Heuvellandse VvE’s met Energie in Valkenburg, de serie start op dinsdagavond 8 oktober: zie deze pagina voor aanmelden en meer info.
En kort daarop extra verdieping tijdens de themabijeenkomst ‘De Business case’ te Eijsden-Margraten, op woensdagavond 27 november. Reserveer via deze link uw plekje en lees meer info.

Voor VvE’s in energietransitie, VvE-leden en belanghebbenden uit Maastricht organiseert de VvE-Energiebalie Maastricht verdiepende, aansluitende, vrijblijvende en gratis activiteiten.
Eerstvolgend, op dinsdagavond 25 juni, vindt de netwerkbijeenkomst ‘VvE-Café’ plaats, zie hier voor aanmelden en informatie.
Binnenkort, op dinsdagochtend 3 september start de cursusserie Maastrichtse VvE’s met Energie >> meer info en aanmelden.