Ons aanbod

Veel VvE’s in Limburg zijn op zoek naar mogelijkheden om energie te besparen. Een proces waarbij vaak opnieuw het wiel uitgevonden wordt. Of de zoektocht valt stil als gevolg van technische hobbels, juridische onduidelijkheden of financiële valkuilen. Om maar te zwijgen van de leden die het onderling niet eens worden over welke maatregelen er genomen moeten worden en hoe die betaald moeten worden.

De drie adviseurs van Limburgse VvE’s met Energie hebben nu juist de kennis en de vaardigheden om het bestuur of de technische commissie van een VvE op deze punten te ondersteunen. Wij doen dit door middel van:

Cursussen

Limburgse VvE’s met Energie geeft cursussen aan bestuurders, leden van de technische commissies, bewoners, verhuurders en beheerders van VvE’s die hun gebouw willen verduurzamen.

Advies

Daarnaast bieden wij vergroeningscans en procesbegeleiding voor VvE’s aan. Ook geven wij advies aan lokale overheden met betrekking tot de ondersteuning van VvE’s op hun weg naar verduurzaming. Dit vergt maatwerk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wilt u het pad bewandelen naar een duurzame VvE?