Over ons

VvE’s Met Energie werkt sinds 2012 aan een breed programma op verschillende plekken in de Randstad aan de energietransitie bij Verenigingen van Eigenaren. Dit doet zij door het opleiden, adviseren en begeleiden van VvE-leden die hun gebouw willen verduurzamen. De vereniging van eigenaren (VvE) was tot dat moment een ‘vergeten doelgroep’ in de diverse programma’s voor stimulering van energiebesparende maatregelen van de overheden. Tegelijkertijd vertegenwoordigt deze groep de helft van het eigendom in de stad.

In 2019 en 2020 gaven Mimi Slauerhoff en Corine Erades van VvE’s met Energie hun training voor VvE’s ook een aantal keren in Maastricht. Om dit volhoudbaar te maken in de provincie Limburg, hebben zij ons vieren opgeleid om deze training hier te kunnen geven. Daaruit ontstond Limburgse VvE’s met Energie. Vanaf mei 2020 wordt de training in Limburg door gegeven door:

Bert Dierick

is adviseur in energiebesparing en lokaal duurzame energie opwekken. Adviseert particulieren, VvE’s, scholen en energiecoöperaties. Zowel op technisch, financieel als juridisch vlak. Bert is ook energiecoach bij het CNME Maastricht.

Arno van Tetering

Beter betaalbaar bewuster bewonen; er samen in uw appartementencomplex voor gaan. Met ervaring, kennis en ondersteuning behalen we samen dat optimale resultaat. Inclusief licht activistisch trekje…..

Lysianne Starmans

is architect en houdt zich voornamelijk bezig met het duurzaam verbouwen en uitbreiden van (monumentale) woningen. Daarnaast geeft zij als vrijwillige energiecoach adviezen voor het verduurzamen van woningen en kleine VvE’s.

Rianne van der Krogt

maakte in 2017 de overstap vanuit bedrijfsapplicatie- en proces consultancy naar duurzaamheid. Zij heeft sindsdien de VvE Energiebalie Maastricht opgezet en werkt aan een Circulair en Afvalvrij Limburg via Afval Samenwerking Limburg.